Béaba Biboz sutteflaske - silicone

99,00
DKK
Model/varenr.: 911354
Vægt: 0.179

Sutteflaskens silikonesut er fremstillet i en form og et materiale, som giver dit barn samme følelse som ved amning. Det er muligt at justere suttens åbning, således at du, afhængigt af positionen, selv styrer hvor meget væske sutteflasken afgiver. Barnet skal selv sutte aktivt ved amning for at få mælk ud, og flasken er monteret med et anti-kolik ventileringssystem.

Sutteflasken fra Béaba er fremstillet i materialer fri for BPA og andre skadelige stoffer. Silikonesutten er fremstillet, så den minder mest muligt om amning. Det er nødvendigt at dit barn sutter aktivt, som ved amning, for at få mælk ud. Dit barn oplever således, at mælken flyder i den samme naturlige rytme som ved amning.

Béaba Biboz sutteflasken er produceret med et lækkefrit låg, som forhindrer spild. Den store åbning gør påfyldning og rengøring til en let opgave, og flaskens ergonomiske form giver et godt greb. Måleenheder fremgår tydeligt på flasken, hvilket gør det nemt at opmåle den korrekte mængde.

Om Béaba
Béaba er fransk mærke, som blev født i 1989 ud fra idéen om at kombinere design og teknologi for at skabe innovative produkter til babyindustrien. Navnet Béaba er en sammenfatning af sætningen: the BEst for A BAby . Béaba blev hurtigt et populært brand blandt mødre som efterspurgte praktiske, multifunktionelle, kompakte og smart designet tilbehør – 7 produkter blev introduceret, hvoraf det ene er den smarte Babycook. Siden de første succeser har Béaba haft travlt med at skabe produkter ud fra innovative koncepter og praktisk brug. I dag er Béaba, pga. medieomtale og mødre, et verdensomspændende foretagende med speciale i udviklingen af innovative koncepter og originale designs.