Béaba Bib'expresso

829,00
DKK

3 i 1 maskine, Varm vand til flasken, varm mosen og steriliser flaskerne.

Model/varenr.: 911280
Vægt: 1.000

Før Kr. 829,-

Béaba Bib’expresso 3 i 1 maskine, mange funktioner - opdag en ny måde for at forberede dit barns flaske:

1. Hurtigere: en flaske klar på 30 sekunder
Sikrere: flasken er altid ved den rigtige temperatur takket være direkte vand kontrol.
Mere praktisk: vandstrømmen har den virkning at blande pulver og hjælper med at sikre en mere jævn temperatur.
Nemmere: nem at bruge, er blot én hånd er nødvendig for at forberede sig på flasken.

2. Béaba Bib'expresso kan også ændres til en ultra-kompakt opvarmer af mos o.l. samt forberede flasker med mælk. Den vandbads-baserede varmeenhed er aftagelig, så det kan ske overalt.

3. Béaba Bib'expresso er mere end en ny enhed til at forberede flasker. Den er udstyret med en mikrobølgeovn sterilisator til 3 flasker, som også kan bruges som lagerenhed til flasker for at beskytte dem mod lys og støv.

For at sikre en ordentlig hygiejne, er Béaba Bib'expresso udstyret med et selvrensende dampsystem til dybdegående rengøring af enheden.


Om Béaba
Béaba er fransk mærke, som blev født i 1989 ud fra idéen om at kombinere design og teknologi for at skabe innovative produkter til babyindustrien. Navnet Béaba er en sammenfatning af sætningen: the BEst for A BAby . Béaba blev hurtigt et populært brand blandt mødre som efterspurgte praktiske, multifunktionelle, kompakte og smart designet tilbehør – 7 produkter blev introduceret, hvoraf det ene er den smarte Babycook. Siden de første succeser har Béaba haft travlt med at skabe produkter ud fra innovative koncepter og praktisk brug. I dag er Béaba, pga. medieomtale og mødre, et verdensomspændende foretagende med speciale i udviklingen af innovative koncepter og originale designs.