Indretning til børneværelset med børnemøbler


Er det tid til indretning af børneværelset? For at gøre børneværelset komplet – eller hjemmet i det hele taget – er det vigtigt med nogle gode børnemøbler. Hos Babystar har vi et stort udvalg af børnemøbler, der passer til mange forskellige behov og som er både specifikt til børneværelset – eller andre steder omkring i boligen, hvor de kan være til gavn.

49,00
DKK
119,00
DKK
2.649,00
DKK
889,00
DKK

Hos Babystar har vi i vores sortiment af børnemøbler alt fra kravlegårde til højstole, og derfor giver vi dig et udvalg af ting du kan bruge til indretning af et børneværelse. 

Alle vores børnemøbler findes i mange forskellige design og strækker sig fra det retro til det meget moderne i selve designet. Herudover har vi også lidt mere unikke og utraditionelle børnemøbler som f.eks. bordstol eller totseat. Hos Babystar går vi op i at kunne tilbyde vores kunder noget særligt og bestræber os derfor på at have så mange unikke børnemøbler som muligt, så din indretning af børneværelset bliver nemmere. Vores mest fortrukne mærke – og det vi ønsker at anbefale – er Bloom Fresco brandet. De står bl.a. bag de smarte retro/futuristiske højstole vi har til de mindste.

Kravlegården er et vigtigt børnemøbel når du skal indrette et børneværelse.  Det gør det som forældre lettere at holde styr på, hvor dit barn befinder sig, hvis du lige skal fylde tøj i vaskemaskinen eller lave noget mad. Det er især en fordel når den lille begynder at ”skubbe” sig frem på maven – og senere kravle – ofte med en overraskende fart. Derfor er det rart at have et børnemøbel – som f.eks. en kravlegård – så du ved hvor dit barn befinder sig, i den korte tidsramme hvor du er nødsaget til at tage dig af noget andet. Vores kravlegårde kan justeres i højden, hvilket er en fordel når den lille skal placeres i den (fordi den har en god højde), og senere når barnet er stor nok til at kravle over tremmer.

Inde under vores børnemøbler kan du naturligvis også finde et godt sortiment af fine tremmesenge i forskellige størrelser. De findes i forskellige stilarter fra det meget romantiske og traditionelle, til et mere simpelt og moderne design. Tremmesengene findes i forskellige størrelser og inde under vores børnemøbler kan du også finde tilhørende madrasser til tremmesengene.

Andre vigtige børnemøbler kan f.eks. være et puslebord. Hos Babystar har vi bl.a. et væghængt puslebord, der er nemt at sætte op og som giver dig god plads til at pusle om din baby. Det vægophængte puslebord er rigtig godt til at spare plads da det kan vippes op for at spare plads.

Når vi taler om nyttige børnemøbler er højstolen også en klar favorit. Højstolen er vigtig når den lille kan sidde op af sig selv og skal mades. I Babystars sortiment af børnemøbler findes der et godt udvalg af højstole. De findes i mange farver og design – der er både retro og futuristiske. Vores Fresco højstole har denne blanding af futurisme og retro – alt efter hvilken farvesammensætning man vælger.

I vores mere unikke sortiment af indretning af børneværelset og børnemøbler findes der bl.a. en bordstol/totseat, der er et let transportabelt børnesæde til de mindste. Det kan sættes på en hver køkkenstol, hvor den giver nogle af de samme fordele som en højstol. Desuden har vi i vores børnemøbel -sortiment også en sød sækkestol, der ligner en bamse.

Alle vores børnemøbler er udvalgt efter at give børneværelset et unikt præg og skabe hygge i omgivelserne – samtidig med at de tilbyder vigtige funktioner. Skal du til at indrette et børneværelse? Så kan du finde inspiration hos Babystar.dk.