Er du på udkig efter en løbecykel i træ, en gyngehest, en gåvogn, dukkevogn eller andre køretøjer? Du kan finde et stort udvalg af køretøjer til børn i denne kategori. Det er flotte og stilfulde produkter fra det dansk mærke Moover og det svenske firma Kidsconcept.

799,00
DKK
Populær
799,00
DKK
499,00
DKK
Populær
499,00
DKK
749,00
DKK
749,00
DKK
849,00
DKK
899,00
DKK
899,00
DKK
899,00
DKK
899,00
DKK
599,00
DKK

En løbecykel i træ


Som børnene vokser er det vigtigt at de får styrket deres muskler og motorik. En af måderne man kan hjælpe dem på vej er ved brug af løbecykler. Hos Babystar kan du finde en løbecykel i træ, der styrker barnets motorik og muskler på en ergonomisk korrekt måde. Dette er godt for hele barnets muskulatur og holdning. Herudover er løbecykler sjove og underholdene for børnene. Hvis du er interesseret i løbecykler, så se endelig nærmere på Babystars sortiment.

Dit barns udvikling af muskler, balance, motorik og holdning er naturligvis vigtig for dig som forældre. Derfor er det godt med legetøj og hjælpemidler som imødekommer denne udvikling – som f.eks. en løbecykel i træ. Derudover har løbecykler den fordel at det er det første skridt i mod at barnet kan køre på cykel. Et barn der er trænet til at bruge løbecykler har nemlig en mere ubesværet overgang til at kunne køre på en rigtig cykel – når de nu bliver store nok til det. En løbecykel i træ styrker nemlig den balance, der er nødvendig og alt afhængig af hvilke løbecykler det er bliver muskler styrket rundt omkring i kroppen. Nogle modeller fokuserer udelukkende på ben, mens andre fokuserer på både ben og arme. Derfor er det værd at tage med i sine overvejelser når man kigger på løbecykler og overvejer at anskaffe sig en til sit barn.

Løbecykler giver rigtig god balancetræning, hvilket også har effekt på dit barns kropsholdning mm. Løbecykler gør også børn mere trygge ved at skulle op på en rigtig cykel når de bliver større.

En af vores populære modeller inden for løbecykler er Bit Balance Bike. Disse unikke løbecykler i træ er specielt designede til at træne dit barns koordination og balance, inden af barnet skal tænke over pedaler. Løbecykler fra Bit Balance Bike er designet til at give dit barn den rette holdning når de befinder sig på cyklen. Deres løbecykler er lavet af lamineret træ og gummi af organiske materialer. Det er løbecykler i unikt design, der med sine bredde hjul og hældning sikre en god balance og god holdning. Dette får dem til at føle sig sikre og stabile. Bit Balance Bikes løbecykler er den bedste måde for barnet at begive sig ud i en verden på hjul. De kan let køre rundt på den af sig selv og opbygge muskler i både ben og arme. Herudover har dette mærke løbecykler et helt unikt futuristisk udseende, der finde en masse sjove farver. Styret er designet så det er nemt for forældre at samle op og derefter også nem at hænge op på en væg.

I vores sortiment af løbecykler har vi dog også mange andre modeller, eksempelvis kan du finde en løbecykel i træ. De fleste af vores modeller er  lavet af træ, findes i mange forskellige farver og der kan tilkøbes et stativ til dem. Herudover har vi i vores sortiment også gåvogne til de mindste, som lige som løbecykler, hjælper med balance, motorik, koordination og balance.