Er dine børn bange for at sove i mørke, eller har de svært ved at falde i søvn? På Babystar kan du finde en lampe med stjernehimmel, så børnene kan falde i søvn med lys på værelset, samtidig med at de kan ligge og kigge på en flot stjernehimmel der lyser op. 

299,00
DKK
299,00
DKK
Populær
379,00
DKK
Populær
299,00
DKK
299,00
DKK
Populær
379,00
DKK
279,00
DKK
279,00
DKK
279,00
DKK
329,00
DKK
499,00
DKK

En lampe med stjernehimmel kan virke beroligende på børn, og du kan også få lamper der kan afspille musik, så børnene nemmere kan falde i søvn. Når lampen ikke er tændt ligner den en helt almindelig bamse, og du kan få lampen i forskellige dyr, eksempelvis kan du få en skildpadde, en mariehøne og en flodhest, som alle lyser som en stjernehimmel når de tændes. Du kan selv indstille lamperne, og de kan lyse i forskellige farver, så du selv kan bestemme hvilken farve dit barns stjernehimmel skal have. En lampe med stjernehimmel findes også med stjernebilleder, så dine børn også har mulighed for at finde billeder på stjernehimlen. Flere af lamperne har en auto sleep funktion, så den slukker af sig selv, og derfor kan du som forælder slappe af, når først børnene er puttet. 

Nogle børn kan være bange for at sove i mørke, og derfor kan det være en god idé at afhjælpe problemet med en god natlampe. I stedet for en helt almindelig lampe kan du vælge en lampe med stjernehimmel, så børnene kan blive beroliget og samtidig har noget at fokusere og kigge på, når de skal falde i søvn. Lamperne findes i mange forskellige dyr, og derfor kan du finde et dyr som dine børn vil synes om, i det store udvalg.

Lamperne kører på batterier, og bruger forholdsvis lidt strøm, og derfor får du en god lampe, hvor der går langt imellem at du skal skifte batterierne.  

Skal dit barn have en lampe med stjernehimmel? Du kan se hele det store udvalg af lamper ovenfor.