Trille køreposen sort giraf - ULD

1.199,00
DKK
Model/varenr.: 15-21BX

Trille Posen er både lift, kørepose, legetæppe og sovepose i ét.

Posens snørresystem gør det muligt at justere længden, og kan derfor bruges mens barnet er nyfødt og til det når ca. 3-års alderen.

Trille Posen leveres komplet med bæreplade og vinterdyne.

Vinterdynen laves i uld eller med andedun.

Sommerdynen kan fås som extra tilbehør.

  • Lift: Bærepladen med seler forvandler nemt og hurtigt posen til en bærelift. Pladen kan klare en belastning op til 12 kg.
  • Sovepose: Trille Posen kan bruges som liftindsats, madras, dyne, i seng eller som sovepose.
  • Kørepose: Trille Posen kan også bruges som kørepose, og der er mulighed for at montere en barnesele.
  • Legetæppe: Åbner du posen helt, har du et dejligt blødt legetæppe.
  • Betræk: 100% bomuld, betræk til bæreplade: 100% bomuld, vinterdyne yder: 100% bomuld, vinterdyne fyld: Fjer og dun 500 g, sommerdyne: Fleece

Anvendelse:
Trilleposen er helt ideel i mange situationer, og er for de fleste en helt uundværlig del af udstyret når man får børn. Den er både perfekt som babylift, legetæppe og køresovepose. Når man benytter Trilleposen, er det ikke nødvendigt at give barnet for meget overtøj på, men det er dog vigtigt at tilse barnet ofte når det er frostvejr, for at sikre at barnet har den helt rette komfort og en behagelig temperatur.

En af de smarte anvendelser ved en kørepose fra Trille, er at man ligger babyen i Trilleposen med sit almindelige tøj på, hvorefter at den hurtigt og nemt lukkes med bund- og sidestykkerne. Det er muligt at snørre det stykke ind barnets hoved ligger til, således at man kan sikre at barnet ikke fryser omkring hovedet. Det sikrer optimal komfort for barnet i de kolde måneder af året.

Anvendelse af Trilleposen i en barnevogn, samtidig med at man vil bruge barnevognsselen på babyen, gøres rigtig nemt. I bunden af barnevognen fastgøres stropperne på barnevognsselen, herefter trækkes stropperne på selen igennem de to små huller i Trilleposen, og dit barn er nu sikkert og trygt spændt fast i barnevognen. En smart del ved at anvende Trilleposen i barnevognen, er at man undgår at barnet sparker dynen af i søvne, som især de lidt større børn har stor tendens til.

Trilleposen kan også anvendes i klapvognen som en kørepose. Man skal blot tage bærepladen ud af Trilleposen, ligge Trilleposen i klapvognen og ligge barnevognsselen ovenpå, hvorefter den fastgøres til klapvognen. Herefter kan du bruge barnevognsselen som du altid har gjort, og dit barn kan nu spændes fast. Så kan dit barn også i klapvognen nyde komforten i den dejligt varme kørepose fra Trille.