Bumbleride Indie Lotus Blue

4.499,00
DKK

ØKO-venlig - Indie er designet til den aktive familie, der ønsker fordelene ved en jogger og samtidig have en vogn med rene linjer og intuitivt system.

Model/varenr.: WSHOP-7212
Vægt: 13.000

Vognen har justerbart ryglæn, fodstøtte og styr, og er har en skræddersyet pasform til dig og din lille en fra fødslen og op.

Denne vogn passer til de fleste ture, om du jogger eller shopper.

- Indstilleligt sæde
- 5-punktssele
- 12" lufthjul
- Letvægtsaluminiumsstel
- Justerbart fodstøtte
- Højdejusterbart styr
- Rummelig varenet

Prisen er inkl. frontbøjle og kopholder.

Info:
Mål, slået op: 91 x 62 x 88
Mål, sammenklappet: 81 x 62 x 38
Vægt: 9
Liggemål: 95 cm.
Testet til 20 kg.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er du den beviste type, der interesserer sig for vores økologiske/miljøbevidste produkter, så er Bumbleride lige vognen for dig – og standarden bliver løbende højere!


Bumblerides vogne og tilbehør er lavet af genbrugsmateriale i farvestrålende moderne farver, der giver dig som forældrer en miljøvenlig vogn.

Du kan få den i farverne Cayenne Red, Aquamarine, og Green Papyrus.
Eksteriøret på vognen er lavet af 50 % genbrugsmateriale PET fra plastic flasker som er i familie med polyester materialet og 50 % vedvarende bambus kul.

”Bumbleride beviser at forældre ikke behøver at gå på kompromis med personlig stil, komfort eller filosofi, når de køber en vogn”, siger marketingskoordinator Ryan Willson."Vi arbejder hele tiden på at vælge tekstiler og materiale der tilfredsstiller den moderne forældrer – for planeten, for deres børn og dem selv"

Genanvendelse: 14 Plastic flasker = 1 klapvogn
Bumbleride´s eksteriør er lavet af dele af genanvendeligt PET (polyethylene terephthalate) som er polyester som er meget brugt i vand flasker. Wilson forklarer at i stedet for at bruge polyester fra nyt syntetisk fiber, genbruger de PET/polyester fra sterile vandflasker.

Bæredygtig: kemikaliefri Bambus
Wilson forklarer at fabrikken der laver interiøret, bruger Bumbleride et blødt materiale som er komfortabelt for børn og er miljømæssigt forsvarligt.
Den karakteristiske bambus og dens medfødte egenskaber gør at den gror hurtigt uden tilsætning af kunstgødning og brug af pesticider. Den er med til at give en blød, holdbar, temperatur regulerende og antibakterie kvalitet til sædet og interiøret i vognen. I modsætning til typiske bambus fabrikker der bruger kemikalier, bruger Bumbleride´s eco-fabrik rå græs fiber, som bliver nedbrudt i bittesmå nano-partikler som bruges i polyester materialet.

Om Bumbleride:
Er grundlagt i San Diego i Californien i 2004. Bumbleride´s klapvogne, er overlegne og luksuriøst designet til aktive familier med varig værdi. Strømlinede og intuitivt design gør livet nemmere og mere komfortabelt for børn og forældre. Sammen med inspireret og ergonomisk design, social og miljøvenlig ansvarlighed og personlig kundepleje, er dette kernen i Bumbleride´s erfaringer og visioner