Ergonomisk Babypude (lovenest)

299,95
DKK

Åndbar Ergonomisk Babypude - med brun kant (lovenest) - fra Babymoov

* Undgå fladt baghoved
* Ved tidlig brug kan den rette fladt baghoved op.
* Anbefales fra 0 til 6 måneder

Model/varenr.: WSHOP-7153

Det anbefales at nyfødte ligger på ryggen, hvilket ofte resulterer i fladt baghoved / skævt kranie. Denne babypude kan afhjælpe fladt baghoved, da den er formet som en rund skal, hvor hovedet ligger. Den ergonomiske babypude er blød og ergonomisk formet, så den passer til babys baghoved. Babypuden er nem at tage med og passer i alle senge, lifte, stole m.m.

Babypuden er udviklet af en fransk børnelæge Dr. Manuel Maidenberg, specielt til at tage belastningen af et område på hovedet (nemlig baghovedet) - samtidigt med at babyen kan bevæge hovedet. Puden anvendes meget i udlandet med rigtig gode resultater allerede efter 14 dage. Efterhånden anvendes hjertepuden, som den også kaldes - også rigtig meget i Danmark. Mange sundhedsplejersker, kiropraktorer og fysioterapeuter anbefaler brugen deraf.

Efter få ugers brug kan man se, at det flade baghoved har rettet sig lidt op og er blevet mere rundt. Alt efter hvornår man starter med at bruge babypuden, des hurtigere/tydeligere vil forbedringen på baby baghoved/kranie kunne ses. Flere danske fysioterapeuter og kiropraktorer anbefaler den også efter de 6 måneder, hvis feks. barnet er meget stilleliggende med hovedet eller kroppen. Så selv efter 6 måneders alderen kan det flade baghoved / skæve kranie rettes op. Puden løfter ikke hovedet som en normal babypude. Babyen kan derfor stadig bevæge hovedet.Sidenhen kan den bruges som stolepude til barnet.


Det siger kunderne:

"Har brugt den i 14 dage nu, og kan tydelig se en forskel.Den kan virkelig anbefales!!"

"Selvom jeg kun har haft puderne i en uges tid, kan jeg allerede se resultater."

"Kun efter en uges brug synes jeg det har hjulpet allerede... Han bruger den når han sover, ligger på legetæppet osv."

"Jeg har hjerte puden til min dreng og det har givet store resultater i forhold til hans baghoved, efter en uge kunne jeg allerede se en forskel. I starten brugte vi den hele tiden når han lå på ryggen, men nu bruger han den kun når han skal sove. En enkelt gang har han fået moslet sig ud af den. Ville ikke have undværet den og kan kun anbefale den til andre, så de penge er givet godt ud herhjemme."

* Undgå fladt baghoved
* Ved tidlig brug kan den rette fladt baghoved op.
* Anbefales fra 0 til 6 måneder
* Maskinvaskes ved 60 grader
* Åndbart materiale