Ergonest Kilepude dobbelt grader 15/25

995,95
DKK

Kan anvendes fra nyfødt * Betrækket kan aftages og maskinvaskes ved 30gr * 15gr på den ene side og 25gr på den anden side (vendes nemt) * Betrækket er ”non-slip” så barnet ikke rutscher ned af kilen. Høje kanter. * Åndbart betræk og blød overflade /skum *Mål: 59 x 58 x 27 cm – passer til tremmesengen

Model/varenr.: A050000

Kan anvendes fra nyfødt
* Betrækket kan aftages og maskinvaskes ved 30gr
* 15gr på den ene side og 25gr på den anden side (vendes nemt)
* Betrækket er ”non-slip” så barnet ikke rutscher ned af kilen. Høje kanter.
* Åndbart betræk og blød overflade /skum
* Mål: 59 x 58 x 27 cm – passer til tremmesengen

Kilepuden fra Babymoov - kaldes Ergonest. Kilen kan hjælpe til rolige nætter, når baby er forkølet eller har øreproblemer.

Efter Babymoov store succes med Den ergonomiske babypude - også kaldet hjertepuden, til forebyggelse af fladt baghoved, introducerer Babymoov en lang række at comfort produkter til spædbørn. Produkterne strækker sig fra soveposer /svøbe (cosybag / cosycover) over forskellige slags kiler (cosymat / cosysleep / cosypad og ergonest) til både ryg og siden - samt Den ergonomiske babypude Lovenest. Produkterne er udviklet i samarbejde med Frankrigs førende specialister på området indenfor baby søvn og fysik.

Kongeproduktet indenfor kiler er Ergonest. Den er universal, da den har flere anvendelsesmuligheder pga. de 2 sider (15gr på den ene side og 25gr på den anden side.)Den side med 15 grader anvendes ved let forkølelse, åndedrætsbesvær eller tendens til øreproblemer feks. mellemørebetændelse. Siden med 25 grader kan anvendes ved svære forkølelser eller hvis barnet feks har tendens til refluks (voldsomme gylp/opkast).

Den skrå stilling anbefales af læger til at fremme vejrtrækningen gennem mund og næse. Ydermere er denne position godt for fordøjelsen.

Der er tænkt på sikkerheden og comforten ved anvendelse af Ergonest - de ophøjede sider sikre at barnet ikke falder ud til siden. På 25 grader sikrer et spænde samt en speciel skridsikker og åndbar overflade at baby ikke rutscher ned af kilen. Betrækket er ligeledes åndbart og skridsikret på 15 grader siden. Betrækket er behageligt blødt og åndbart.

Brug den i sengen, hvis baby er forkølet, har ondt i ørerne, tilstoppet næse eller luftvejsinfektioner. Ergonest kilepuden hjælper til bedre fordøjelse og fremmer vejrtrækning. Fødderne er hævet, hvilket hjælper til bedre fordøjelse og ligge comfort. Ergonest kan anvendes som skråstol i den høje position.

15gr til let forkølelse, tendens til øreproblemer eller åndedrætsbesvær
25gr til svær forkølelse, mellemørebetændelse, refluks (kraftig gylp) eller fordøjelsesproblemer (hård mave / kolik)

Betrækket kan tages af og maskinvaskes ved 30 grader.

Målene er 59 x 58 x 27 cm, hvilket passer til en tremmeseng.

Materiale: Polyester og bomuld.