Børnelamper er en sjov måde at dekorere børneværelset på, samtidig med at det kan give en fantastisk stemning. Hos Babystar har vi en masse sjove og søde lamper fra Cloud b - der er både bløde og med og uden lyd. Vi har alle de bedste børnelamper til at gøre børneværelset hyggeligt og trygt.

Skab et dejligt indemiljø med hyggebelysning på børneværelset, både med traditionelle lamper og vågelamper med og uden lyd.

229,00
DKK
399,00
DKK
399,00
DKK
69,00
DKK
109,00
DKK
49,00
DKK
Populær
89,00
DKK
59,00
DKK
59,00
DKK
Populær
169,00
DKK
169,00
DKK

Børneværelset skal være hyggeligt og trygt at være i. Det kræver at værelset har en god stemning og atmosfære, hvilket kan opnås med de rette børnelamper. En børnelampe kan have en helt speciel form og har kunne findes i flere farver, former og figurer. Men efterhånden som teknologien giver flere muligheder, er der taget højde for flere funktioner. En børnelampe giver nu ikke kun lys, men også det rette lys, på den rigtige måde og på det rette tidspunkt. Der er børnelamper udviklet specifikt til at hjælpe børn med at falde i søvn og holde tankerne om skræmmende monstre under sengen på afstand. De findes både med og uden lyd og med lys, der specifikt skal virke beroligende – og som kaster mønstre op på væggen. Det kan også være en lille diskret nattelampe, der leder barnet hen til døren.

Hos Babystar har vi mange forskellige børnelamper, der varierer både i størrelse, farver, former og formål.

En vores mest populære børnelamper er Tranquil Turtle, der bliver produceret af firmaet Cloud B. Den søde børnelampe er, som navnet antyder, en skildpadde, der har både lys, lyd og samtidig er dejligt plysset. Tranquil Turtle børnelamper findes i både turkis og lilla, men det der gør den speciel er den atmosfære den skaber i rummet. Børnelamperne reflekterer lys i rummet, der minder om en undervandseffekt. Denne effekt virker beroligende og giver lys i rummet, uden at lyset er stærkt nok til at forstyrre søvn. Herudover børnelamperne en beroligende lyd, der afspilles. Man kan vælge imellem to lyde som Tranquil Turtle børnelamper skal afspille. Den første er lyden af vand og af havet, der giver en tryg og behagelig stemning i rummet. Den anden er afslapningsmusik, der er stille og rolig. Kombinationen af lyd og lys er, hvad der skaber tryghedsfølelsen og kan være med til at give barnet en uforstyrret søvn. Der kan skrues op og ned for lyden alt efter ønske. Tranquil Turtle børnelamper er herudover lavet af plys – på nær skindpaddeskjoldet, der afgiver lyd og lys – hvilket gør den dejlig blød. Lyset og lyden bliver børnelampen slukket efter 23 min, hvorefter barnet kan sove helt uforstyrret uden lys og lyd. Lampen bruger 3 AA batterier.

Disse typer børnelamper findes også i andre ligene versioner – bl.a. en sød bil eller mariehøne.

I vores sortiment af børnelamper finder du naturligvis også små, diskrete og søde nattelamper, der virker både betrygende og som hjælper børn med at finde hen til f.eks. døren. De findes i flere farver og former, hvor nogle er neutrale og andre med mange detaljer.

Desuden har vi hos Babystar naturligvis mere almindelige lamper, der findes i flere farver og former – alle ideelle til at skabe stemning og hygge på børneværelset.